štvrtok 29. septembra 2022

 Milí rodičia,

zase tu máme štvrtok. Posielam zhrnutie týždňa a zopár informácií. Celý týždeň sme si opakovali, verím, že vstupné previerky dopadnú dobre. Termín previerok som Vám už napísala, ale pre istotu pripomeniem😊

SJL -    6.10.

MAT -  7.10.

Zo SJL sme dobrali abecedu aj usporiadanie slov podľa abecedy, v pondelok začneme slabikotvorné l,ĺ, r,ŕ.  Napíšte si ešte s deťmi cez víkend cvičný diktát ak Vám zvýši čas. Na www.bezkriedy.sk Vám posielam pracovné listy, vidím, že si ich aj sťahujete a deti mi ich nosia na aktivitné body. Ako každý rok aj tento sa môžu deti zapojiť do súťaže o najmúdrejšieho medzi najbystrejšími Všetkovedko. Termín prihlásenia je do 25.10., štartovné je 5 EUR, súťaž sa uskutoční v škole dňa 30.11.

Niektoré deti ešte majú problém so sčítaním a odčítaním pod seba, dajte im ešte pár príkladov, budú  aj vo vstupnej previerke.

5.12. sa s deťmi chystám do bábkového divadla, spojíme to aj s vianočnými trhmi. Bude to akcia k Mikulášu. Presnú cenu ešte neviem, upresním až keď budem vedieť  cenu autobusu. Pôjdeme 2 triedy, aby sme autobus zaplnili. Ak Vám   zostali nevyužité kultúrne poukazy, pošlite ich po deťoch do školy najneskôr do konca budúceho týždňa. Odniesla by som ich do divadla a o odovzdanú sumu sa nám poníži vstupné. Viem zo skúseností, že sa veľakrát vyhodia, bola by to škoda. 

Ďakujem za spoluprácu a prajem  krásny víkend😊

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára